Συλλυπητήρια Αλεξόπουλου για τον τραγικό χαμό του κτηνοτρόφου Δημήτρη Οικονομόπουλου

O Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του, κτηνοτρόφου, από το Τζάιλο Τ.Κ. Χαραυγής, Δημήτρη Οικονομόπουλου, ο οποίος υπέστη ηλεκτροπληξία.

Υπόδειγμα οικογενειάρχη, πατέρας πέντε παιδιών, βιοπαλαιστής και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, ο Δημήτρης Οικονομόπουλος κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτροπληξία την ώρα που επιχειρούσε μετάγγιση του γάλακτος σε ειδικό ψύκτη στον εξωτερικό χώρο της κτηνοτροφικής του μονάδας. 

Ο Δήμαρχος ζητά να διερευνηθούν τα αίτια που στοίχισαν τη ζωή στον άτυχο άνδρα και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στα Μπινιεραίικα.

 

 

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται