Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού άνδρα στη Ζήρεια – Έχασε τον προσανατολισμό του σε υψόμετρο 1.940 μέτρων

11/01/2025 | 20:16

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έλαβαν κλήση από ομάδα που είχε κάνει ανάβαση στη Ζήρεια, η οποία τους ενημέρωσε πως αγνοείται ένα μέλος τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος korinthostv.gr,  ο άνδρας φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του, κατά τη διάρκεια της κατάβασης προς το Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας και να κινήθηκε αντίθετα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια χαράδρα, σε υψόμετρο 1.940 μέτρων.

Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής μέσω του στίγματος εντόπισαν τον άνδρα με τον οποίο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, μέχρι να φτάσουν στο σημείο που βρίσκεται, ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ειδησεογραφικό μέσο ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σπύρος Αποστολόπουλος, ο άνδρας πρέπει να κατέβει χαμηλότερα, ούτως ώστε να μπορέσει να καταστεί ευκολότερος ο εντοπισμός του.

BINTEO

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ