Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού άνδρα στη Ζήρεια – Έχασε τον προσανατολισμό του σε υψόμετρο 1.940 μέτρων

11/01/2025 | 20:16

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το απόγευμα του Σαββάτου, καθώς έλαβαν κλήση από ομάδα που είχε κάνει ανάβαση στη Ζήρεια, η οποία τους ενημέρωσε πως αγνοείται ένα μέλος τους.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος korinthostv.gr,  ο άνδρας φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του, κατά τη διάρκεια της κατάβασης προς το Χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας και να κινήθηκε αντίθετα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε μια χαράδρα, σε υψόμετρο 1.940 μέτρων.

Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής μέσω του στίγματος εντόπισαν τον άνδρα με τον οποίο βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, μέχρι να φτάσουν στο σημείο που βρίσκεται, ενώ σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση εντοπισμού του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ειδησεογραφικό μέσο ο Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σπύρος Αποστολόπουλος, ο άνδρας πρέπει να κατέβει χαμηλότερα, ούτως ώστε να μπορέσει να καταστεί ευκολότερος ο εντοπισμός του.

BINTEO

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)