Πάτρα: «Δεν άγγιξε κανείς ούτε μια τρίχα μαθητή» – Τι λέει ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ για το επεισόδιο

«Λεκτική αντιπαράθεση» αφορούσε το επεισόδιο ανάμεσα σε μαθητές που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 9/1 στο 1ο ΕΠΑΛ Πάτρας, σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος έδωσε την δική του εκδοχή για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σχολείο και έγιναν πέντε προσαγωγές ατόμων στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, έπειτα από το επεισόδιο, που μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

«Δεν έπεσε ξύλο»

«Δεν υπήρξε συμπλοκή μαθητών, παρά μόνο μια λεκτική αντιπαράθεση» είπε στο enikos.gr ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Πάτρας, Παναγιώτης Χατζήπαππας, δίνοντας διευκρινίσεις σχετικά με τα όσα αναφέρονται περί συμπλοκής ανάμεσα σε μαθητές στο σχολείο.

Όπως τόνισε, η κινητοποίηση της αστυνομίας έγινε, καθώς υπήρξε αναφορά για κατοχή μαχαιριού, με αποτέλεσμα ο ίδιος να καλέσει τις αρχές μη τυχόν και συμβεί κάτι.

«Δεν έπεσε ξύλο, δεν αγγίχτηκε ούτε μια τρίχα μαθητή», υποστήριξε, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι αλλοδαποί που συμμετείχαν στο επεισόδιο, είναι μαθητές του σχολείου και δεν πρόκειται για ομάδα αγνώστων που μπήκε στο σχολείο.

Ο διευθυντής , διευκρίνισε ακόμη ότι η ένταση προκλήθηκε ανάμεσα σε αλλοδαπούς μαθητές και αστυνομικούς και όχι μεταξύ μαθητών, ενώ τόνισε ότι η «έρευνα είναι σε εξέλιξη».

 

Οι ΟΝΑΡ στη FRIDA
03/01/2026 | 10:26

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά