Φυγόποινος από το Αγρίνιο παρέσυρε και τραυμάτισε λιμενικό στο λιμάνι της Μυτιλήνης

Λιμενικός τραυματίστηκε, όταν οδηγός αυτοκινήτου ΙΧ τον παρέσυρε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Στέλεχος του Λιμενικού Σώματος τραυματίστηκε σήμερα στις 9 το πρωί στο λιμάνι της Μυτιλήνης, κατά την άφιξη του πλοίου της γραμμής Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη, όταν οδηγός αυτοκινήτου ΙΧ τον παρέσυρε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο λιμενικός, χειριστής σκύλου Κ9, έκανε σήμα στον αποβιβαζόμενο με το αυτοκίνητο από το πλοίο προκειμένου να τον ελέγξει. Ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα, παρέσυρε τον λιμενικό και προσπάθησε να διαφύγει προς τον περιφερειακό δρόμο του κάστρου όπου και εγκλωβίστηκε στον εκεί αρχαιολογικό χώρο.

Ακολούθησε η σύλληψη του καταγόμενου από το Αγρίνιο οδηγού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Όπως έγινε γνωστό, έχει καταδικαστεί για κλοπές και άλλα αδικήματα και είναι φυγόποινος.

Ο λιμενικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλεύεται με κάταγμα στο πόδι και εγκεφαλική κάκωση που δεν εμπνέει όμως ανησυχία.

gazzetta

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο-Μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά