Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του δρομέα Σάκη Σιδέρη, που προδόθηκε από την καρδιά του

Σοκ στον τοπικό αθλητισμό καθώς έγινε γνωστό πώς έχασε τη ζωή του ο αθλητής στίβου και μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Πάτρας Σάκης Σιδέρης μόλις 51 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες προδόθηκε από την καρδιά του. Πριν από ένα χρόνο είχε λάβει μέρος σε έναν απο τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου τρέχοντας 120 χλμ στην έρημο Σαχάρα.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό δρομέα που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας και έψαχνε πάντα τρόπους να προσελκύει νέα άτομα στον αθλητισμό, αλλά και να χαίρεται το τρέξιμο λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 24/12 στις 11π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Προαστείου Πατρών.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»