Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του δρομέα Σάκη Σιδέρη, που προδόθηκε από την καρδιά του

Σοκ στον τοπικό αθλητισμό καθώς έγινε γνωστό πώς έχασε τη ζωή του ο αθλητής στίβου και μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Πάτρας Σάκης Σιδέρης μόλις 51 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες προδόθηκε από την καρδιά του. Πριν από ένα χρόνο είχε λάβει μέρος σε έναν απο τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου τρέχοντας 120 χλμ στην έρημο Σαχάρα.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αγαπητό δρομέα που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας και έψαχνε πάντα τρόπους να προσελκύει νέα άτομα στον αθλητισμό, αλλά και να χαίρεται το τρέξιμο λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 24/12 στις 11π.μ. από τον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Προαστείου Πατρών.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)