Πάτρα: Πήγε με μαχαίρι στο σχολείο και απείλησε συμμαθητή του

Απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν μαθητής από το Γυμνάσιο Καστριτσίου πήγε με μαχαίρι στο Γυμνάσιο Ρίου και απείλησε συμμαθητή του… για τα μάτια μιας κοπέλας!

Ευτυχώς καθηγητές και μαθητές αντελήφθησαν γρήγορα τι συνέβαινε, βγήκαν έξω, κάποιοι έβαλαν τις φωνές και ο 14χρονος με το μαχαίρι το ‘βαλε στα πόδια.

Επί τόπου βρέθηκε περιπολικό της Αστυνομίας , καθώς η Διεύθυνση του σχολείου επικοινώνησε με το “100” και καθηγητές έδωσαν τα στοιχεία του μαθητή από το Καστρίτσι, προκειμένου η ΕΛ.ΑΣ. να διερευνήσει το θέμα.

Ο μαθητής σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνελήφθη.

Το περίεργο στην ιστορία είναι ότι δύο ώρες πριν… είχε υπάρχει συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Καστριτσίου άγνωστο για ποιον λόγο.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο