Διαμαρτυρία στο Αγρίνιο για τα θανατηφόρα τροχαία – Με τις φωτογραφίες των παιδιών που έχασε στα χέρια της η χαροκαμένη μάνα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Σπαρακτικές σκηνές καταγράφηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στον κόμβο Σταδίου, στο Αγρίνιο, με τη μάνα των αδικοχαμένων Άκη και Χαριτίνης να κρατάει τις φωτογραφίες τους στα χέρια της, μετά το θανάσιμο τραυματισμό τους, στο τροχαίο της Μεγάλης Χώρας. 

Παρά τη βροχή η δημοτική παράταξη Τραπεζιώτη πραγματοποίησε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο – καρμανιόλα του ΔΑΚ που είχε αναβληθεί λόγω καιρού την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο σημείο σημειώθηκε και συμβολικός αποκλεισμός.

Σύνθημα «όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, όχι άλλα θύματα» από το στόμα εκπροσώπων φορέων, πολιτών και συλλόγων ζητώντας ασφαλείς δρόμους και άρση της επικινδυνότητας με την λήψη των απαραίτητων μέτρων στους δύο συγκεκριμένους κόμβους της πόλης.

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο