Επεισοδιακός γάμος στο Δημαρχείο της Πάτρας – Οι γονείς δεν πρόλαβαν την τελετή – Τι καταγγέλλουν

Γονείς νεονύμφων έχασαν τον γάμο στο Δημαρχείο της Πάτρας γιατί η αντιδήμαρχος που τον τέλεσε την περασμένη Παρασκευή… δεν μπορούσε να καθυστερήσει 4 λεπτά!

Την καταγγελία έκανε στην «Γνώμη» ο πατέρας της νύφης ο οποίος έφθανε για τον γάμο από την Κύπρο.

«Την Παρασκευή κάναμε ένα γάμο! Και δεν περίμεναν  4 λεπτά ακριβώς να έρθουν οι γονείς! Επίσης όταν έφθασα έστω και με καθυστέρηση, είδα την αντιδήμαρχο με σπορ ντύσιμο! Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι για τελετές», μας κατήγγειλε.

Όπως μας είπε, παρά τις εκκλήσεις του ζευγαριού ότι οι γονείς τους είναι… σχεδόν απέξω από το νέο Δημαρχείο, η τελετή άρχισε και τελείωσε… στο λεπτό!

Ετσι όταν έφθασαν οι γονείς από την Κύπρο… ήταν ήδη αργά! «4 λεπτά ακριβώς ήταν η καθυστέρηση» τονίζει εκ νέου ο πατέρας.

Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν αλλά οι γονείς δεν πρόλαβαν να ακούσουν τους «όρκους».

Πάτρα: Η ανήλικη τα “έτσουζε” και οι υπεύθυνοι του καταστήματος βρέθηκαν με χειροπέδες

Πάτρα: Πουλήθηκε η VESO MARE – Δείτε ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Ο δρόμος-καρμανιόλα: Ο 25χρονος Αλέξανδρος από την Πάτρα “έσβησε” επί τόπου στο τροχαίο! – 4 νεκροί σε 6 μήνες!

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο οπαδικής βίας ανάμεσα σε ανήλικους-Ο ένας τραυματίστηκε από μαχαίρι-Συνελήφθη ο δράστης

Με υπερηφάνεια η μεγάλη παρέλαση για το έπος της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα-ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Pink the city 2025: Η παρουσία της 6ης ΥΠΕ με το πρόγραμμα “EUCanScreen” – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Οι μαθητές τίμησαν την Εθνική Επέτειο – Κατέθεση στεφάνων στην πλ. Όλγας ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ματαιώθηκε το μαθητικό πάρτι με άφθονο αλκοόλ σε κλαμπ, μετά το ρεπορτάζ του tempo24