Βρέθηκε πτώμα σε παραλία της Καρύστου

30/11/2024 | 21:56

Συναγερμός σήμανε στο λιμεναρχείο της Καρύστου το Σάββατο (30.11.2024) καθώς βρέθηκε η σορός ενός άνδρα σε παραλία της περιοχής.

Η σορός ξεβράστηκε στην παραλία Γαλλίδα στην Κάρυστο και φαίνεται πως ανήκει σε άνδρα ηλικίας 60 με 70 χρόνων, σύμφωνα με το evima.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις του λιμεναρχείου Καρύστου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Πηγή: Evima.gr

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη