Βόλος – Λαμία 0-0: Έμειναν «άσφαιροι» στο Πανθεσσαλικό

30/11/2024 | 19:29

Μετά από ένα τραγικό πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό, Βόλος και Λαμία έδωσαν ένα 45λεπτο με αρκετές χαμένες ευκαιρίες, μένοντας όμως στο 0-0, στο ματς που άνοιξε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη Super League.

Βόλος και Λαμία έμειναν στο 0-0, με την μάδα της μαγνησίας να ανεβαίνει στους 14 βαθμούς στον πίνακα της Super League και την ομάδα της Φθιώτιδας να φτάνει τους 9 βαθμούς και να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις (μόλις μια νίκη, αυτήν της πρεμιέρας, ενώ έχει και έξι ισοπαλίες).

Με τον αγωνιστικό χώρο στο Πανθεσσαλικό να είναι “βαρύς” και ταλαιπωρημένος από την έντονη βροχόπτωση και τους παίκτες να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν την μπάλα με ευκολία, το ματς δεν έβγαλε κάποια καλή φάση στο πρώτο μέρος. Παρά τις προσπάθειες των δυο ομάδων -κυρίως με του Βόλου, από τα μέσα του πρώτου μέρους- δεν υπήρξε κάποια… σοβαρή φάση για να φέρει σε δύσκολη θέση τους τερματοφύλακες, ούτε καν από κάποιο “στημένο”.

Η μοναδική στιγμή που μπορούσε να φέρει γκολ, χάθηκε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Φεράρι έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Τσοκάνη, εκείνος έκανε το σουτ που βγήκε πάσα στον Κόζστα και ο τελευταίος -με πλάτη στην εστία- έκανε το τακουνάκι, αλλά είδε τον Ρατόν να απομακρύνει με τα πόδια!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια άλλη… κατάσταση, με την Λαμία και τον Βόλο να δημιουργούν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να “πατάνε” καλύτερα και είχαν δυο χαμένα τετ-α-τετ με τον Βλαχομήτρο. Στο 70′ ο Φουρτάδο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και από θέση δεξιά και έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Βόλου.

Ένα λεπτό μετά, ο Γκοτζαμανίδης προσπάθησε να διώξει μια μπαλιά που έβγαλε ο Μύγας μέσα στη μικρή περιοχή της Λαμίας, αλλά λίγο έλειψε να σκοράρει στην εστία της ομάδας του (η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων). Στο 80′ οι γηπεδούχοι είδαν τον Ρατόν να διώχνει με το ένα πόδι το σουτ του Κόντε μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από θέση δεξιά. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Άλτμαν έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στην αγκαλιά του Ισπανού πορτιέρε της Λαμίας

Προς το φινάλε του αγώνα, οι δυο ομάδες έδειξαν να μένουν από δυνάμεις, λόγω και του δύσκολου αγωνιστικού χώρου. Ο Βόλος ήταν αυτός που πίεσε μέχρι τέλους για το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει την φάση που θα το έφερνε.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του