Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ

30/11/2024 | 16:17

Σε κατάμεστο γήπεδο θα υποδεχτεί αύριο ο Άρης τον ΠΑΟΚ, για την 8η αγωνιστική της Greek Basketball League.

Οι φίλαθλοι των «κιτρινόμαυρων» εξάντλησαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης, γεγονός που γνωστοποιήθηκε επίσημα σήμερα από την ΚΑΕ Άρης.

Το παιχνίδι στο “Nick Galis Hall”, υπενθυμίζεται, ορίστηκε να αρχίσει στις 21:15 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας (σ.σ. μαζί με ΑΕΚ, Περιστέρι, Λαύριο, Καρδίτσα) και προέρχονται από διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, καθώς ο Άρης ηττήθηκε από το Μαρούσι και τον Πανιώνιο (εντός και εκτός έδρας, για την 6η και 7η αγωνιστική, αντίστοιχα), ενώ ο ΠΑΟΚ μετρά τις ήττες από Λαύριο (6η αγωνιστική, εκτός έδρας) και Ολυμπιακό (7η αγωνιστική, εντός έδρας).

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ