Περιοδεία του Αντώνη Κουνάβη στη Δυτική Αχαΐα

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Κουνάβης και υποψήφιοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαϊας. Το μήνυμα που εκπέμπει σε όλες τις επισκέψεις του, ο συνδυασμός «Επιμελητήριο Για Όλους»  είναι πως στόχος της είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και διαρκούς διαλόγου με τους επαγγελματίες της περιοχής.

«Είχαμε τη  ευκαιρία να συνομιλήσουμε με επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να ακούσουμε τα αιτήματα τους, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές της τοπικής αγοράς. Να είναι σίγουροι, ότι το Επιμελητήριο  θα σταθεί ουσιαστικά στο πλευρό τους»

Παράλληλα, τόσο ο επικεφαλής όσο και οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην περιοδεία, ζήτησαν από τους επαγγελματίες της περιοχής  να προσέλθουν στις κάλπες, για να ενδυναμώσουν τον θεσμό του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην Κάτω Αχαΐα θα γίνουν στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (για 2 ημέρες στις 8 και 9/12/2024).

Οι ώρες ψηφοφορίας θα είναι από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη