Φόβοι στον Ολυμπιακό για πολύμηνη απουσία του Ράιτ!

29/11/2024 | 21:41

Τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για την περίπτωση του Μόουζες Ράιτ στον Ολυμπιακό, έπειτα και από τη νοσηλεία του με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού.

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, ασφαλώς με σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο, δεν είναι ενθαρρυντικές οι ενδείξεις για τον παίκτη έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί.

Ωστόσο, τα επόμενα 24ωρα θα υπάρχει πιο ασφαλής εκτίμηση και νέα αποτελέσματα για την κατάστασή του, προκειμένου να μάθουν και στον Ολυμπιακό πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Ράιτ για την επαναφορά του στη δράση.

Πάντως, οι 20 μέρες που αρχικά είχαν εκτιμηθεί, αποτελεί το πιο αισιόδοξο σενάριο και υπάρχουν φόβοι για πολύμηνη απουσία…

Donuts με σοκολάτα
16/01/2026 | 20:20

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)