«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων

29/11/2024 | 21:23

Σε ανακατανομή του προϋπολογισμού της δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία επαναδιατέθηκαν 4 εκατ. ευρώ για νέες αιτήσεις φυσικών προσώπων. Πλέον, ο συνολικός προϋπολογισμός για τα φυσικά πρόσωπα ανέρχεται σε 21,4 εκατ. ευρώ και των επιχειρήσεων σε 11,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εκτός από τις ανακατανομές του προϋπολογισμού της δράσης, με τις οποίες διατίθενται επιδοτήσεις σε κατηγορίες που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, αποδεσμεύονται ποσά από αιτήσεις που απορρίπτονται λόγω μη τήρησης των όρων της δράσης και διατίθενται εκ νέου σε επιδότηση πολιτών, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαπιστώνεται, καθημερινά, η απήχηση του προγράμματος και καταγράφεται η αυξανόμενη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

ertnews.gr

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 30χρονου Κώστα-Έκλεισαν τη Γούναρη συγγενείς και φίλοι του-Συνθήματα και λουλούδια στο κέντρο που έγινε ο φόνος-ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ