«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων

29/11/2024 | 21:23

Σε ανακατανομή του προϋπολογισμού της δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία επαναδιατέθηκαν 4 εκατ. ευρώ για νέες αιτήσεις φυσικών προσώπων. Πλέον, ο συνολικός προϋπολογισμός για τα φυσικά πρόσωπα ανέρχεται σε 21,4 εκατ. ευρώ και των επιχειρήσεων σε 11,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εκτός από τις ανακατανομές του προϋπολογισμού της δράσης, με τις οποίες διατίθενται επιδοτήσεις σε κατηγορίες που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, αποδεσμεύονται ποσά από αιτήσεις που απορρίπτονται λόγω μη τήρησης των όρων της δράσης και διατίθενται εκ νέου σε επιδότηση πολιτών, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαπιστώνεται, καθημερινά, η απήχηση του προγράμματος και καταγράφεται η αυξανόμενη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

ertnews.gr

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου