«Κινούμαι Ηλεκτρικά 3»: Δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων

29/11/2024 | 21:23

Σε ανακατανομή του προϋπολογισμού της δράσης «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με την οποία επαναδιατέθηκαν 4 εκατ. ευρώ για νέες αιτήσεις φυσικών προσώπων. Πλέον, ο συνολικός προϋπολογισμός για τα φυσικά πρόσωπα ανέρχεται σε 21,4 εκατ. ευρώ και των επιχειρήσεων σε 11,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, εκτός από τις ανακατανομές του προϋπολογισμού της δράσης, με τις οποίες διατίθενται επιδοτήσεις σε κατηγορίες που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, αποδεσμεύονται ποσά από αιτήσεις που απορρίπτονται λόγω μη τήρησης των όρων της δράσης και διατίθενται εκ νέου σε επιδότηση πολιτών, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών διαπιστώνεται, καθημερινά, η απήχηση του προγράμματος και καταγράφεται η αυξανόμενη διείσδυση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

ertnews.gr

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του