Η ΕΟΚ κατέθεσε υποψηφιότητα για τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2029 στο ΟΑΚΑ

29/11/2024 | 17:11

Μία ημέρα αφού έγινε γνωστό πως η Ισπανία διεκδικεί τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ 2029 των ανδρών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ενημέρωσε πως κατέθεσε κι εκείνη υποψηφιότητα στη FIBA για τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2029 στην Ελλάδα. 

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ, «το αίτημα αφορά σε έναν από τους ομίλους της πρώτης φάσης και την τελική φάσης της διοργάνωσης, που θα ακολουθήσει την ολοκλήρωση των ομίλων».

Το ΟΑΚΑ είναι το γήπεδο που έχει συμπεριληφθεί στον φάκελο ως προτεινόμενο για τη διεξαγωγή των αγώνων.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”