“Αν δεν επιστρέψει την έδρα ο κ. Σαρακιώτης, στηρίζει το σχέδιο του συστήματος εξουσίας να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ”

28/11/2024 | 13:44

Να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Γιάννη Σαρακιώτη, ο οποίος σήμερα ανεξαρτητοποιήθηκε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «κάθε άλλη επιλογή επιβεβαιώνει και στηρίζει το σχέδιο του συστήματος εξουσίας να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Σαρακιώτης αποφάσισε να υπηρετήσει ένα μεθοδευμένο σχέδιο παραθεσμικών κέντρων για ρευστοποίηση και απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καλό του δρόμο…

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να επιστρέψει την έδρα στο κόμμα. Είναι η εντολή της λαϊκής ετυμηγορίας.

Κάθε άλλη επιλογή επιβεβαιώνει και στηρίζει το σχέδιο του συστήματος εξουσίας να πλήξει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και να εξυπηρετήσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο ίδιος θα διαπιστώσει ότι ο λαός είναι αμείλικτος απέναντι σε όσους παραβιάζουν τη βούλησή του να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας.

Ο αριστερός, προοδευτικός κόσμος έδωσε ήδη με τη μαζική του συμμετοχή στις κάλπες της Κυριακής ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απέναντι στη θεσμική εκτροπή που στέρησε από το κόμμα αυτή τη θέση.

Το ίδιο θα γίνει και την επόμενη κρίσιμη περίοδο για την κοινωνία και τη χώρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γύρισε σελίδα, δυναμώνει και με αξιοπιστία θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των προοδευτικών πολιτών.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Τα σχέδια της διαπλοκής και του αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου θα αποτύχουν.

Προχωράμε για τη μεγάλη κοινωνική και πολιτική προοδευτική αλλαγή με έναν πιο δυνατό, μεγαλύτερο και ενωμένο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία».

 

ΑΜΠΕ

 

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική