Πάτρα: Στον Κορυδαλλό ο 49χρονος που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα ο 49χρονος κατηγορούμενος για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συντρόφου του το βράδυ της περασμένης Κυριακής, έξω από ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, τη στιγμή που η άτυχη Γαρυφαλλιά εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο ΚΑΤ της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε από την Πάτρα με σοβαρότατα τραύματα.

Οπως αποκάλυψε χθες το Tempo24.News, 41χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 49χρονο κι άλλες φορές.

«Αποδέχομαι ότι χτύπησα την Γαρυφαλλιά, όμως δεν είχα πρόθεση να της κάνω κακό. Τσακωθήκαμε για ασήμαντη αφορμή και με ενημέρωσε ότι θα πάει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Πήγα να την βρω χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι θα συμβεί όλο αυτό. Δεν την χτύπησα με γροθιά και κλωτσιά, δεν το αποδέχομαι αυτό, μονάχα την έσπρωξα και έπεσε κάτω», είπε ο δράστης στις Αρχές.

Οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου είχαν καταγράψει τις κινήσεις του και σύμφωνα με αστυνομικούς, κάποια στιγμή έδειξε να καταλαβαίνει πως δεν είχε νόημα να αρνείται αυτό που έκανε.

Πάτρα: Στα δικαστήρια ο 49χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

 

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια