Κακόβουλη επίθεση δέχθηκαν οι ηλεκτρονικές υποδομές του ΕΑΠ

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι ηλεκτρονικές υποδομές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) δέχτηκαν κακόβουλη επίθεση.

Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, ενώ με πολύ ταχείς ρυθμούς εξομαλύνεται η λειτουργία του ιδρύματος η οποία αναμένεται να αποκατασταθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ευχαριστούμε όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα για την υποστήριξη και την υπομονή που επέδειξε και δεσμευόμαστε για την απρόσκοπτη εκπαιδευτική λειτουργία του ιδρύματος.

Ο Πρύτανης του Ε.Α.Π.

Καθηγητής Μανώλης Κουτούζης

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο