Αγρίνιο: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ γυναίκα που κατέρρευσε στο κέντρο της πόλης

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου νοσηλεύεται η 64χρονη που έχασε τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Πέμπτης (31/10) στο κέντρο του Αγρινίου.

Η γυναίκα κατέρρευσε στην οδό Τσικνιά και περαστικοί επιχείρησαν να την συνεφέρουν. Τις προσπάθειες συνέχισαν αμέσως μετά διασώστες του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο με ασθενοφόρο, κάνοντας καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, μαλάξεις ενώ χρησιμοποίησαν και απινιδωτή.

Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έκτοτε νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, με την κατάσταση της υγείας να είναι σοβαρή.

agriniopress.gr

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της