Στην Πάτρα ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης – Ποια υπηρεσία επισκέφθηκε

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ο υφυπουργός Εργασίας Κώστας Καραγκούνης, επισκεπτόμενος την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Επισκέφθηκα σήμερα την Περιφερειακή Διεύθυνση Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ηπείρου – Ιονίων Νήσων στην Πάτρα.

Πραγματοποίησα συνάντηση με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης κα Βασιλική Σεϊντή, τους προϊσταμένους του Τμήματος Συντονισμού κο Κωνσταντίνο Κασπίρη και του Τμήματος Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Αχαΐας κα. Βασιλική Τσιπουριάρη, καθώς και των επιθεωρητών που υπηρετούν στην υπηρεσία.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας μου, στην συνάντηση αυτή ενημερώθηκα για θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στην Αχαΐα και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, ενώ συζήτησα – δεδομένης της σημαντικής εμπειρίας των επιθεωρητών εργασίας – προτάσεις για τη βελτίωση του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου για την αποτροπή των εργατικών ατυχημάτων ιδίως στις κατασκευές και τα τεχνικά έργα.
 

Πάτρα: Άγριο επεισόδιο σε νυχτερινό μαγαζί – Τον έριξε αναίσθητο από γροθιά και όπλισε πιστόλι σε βάρος του

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Κύπελλο: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τον Βόλο με πρώτο κανόνι… τον Γιάρεμτσουκ!

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν