Κώστας Φραγκολιάς: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά on camera τον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη

31/10/2024 | 22:44

Ο Κώστας Φραγκολιάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο και παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό του από τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη

«Διαχειρίζομαι μια χαρά τον χωρισμό μου, δεν είμαι στεναχωρημένος. Θεωρώ φυσιολογικό ότι με ρωτάνε και δεν με πειράζει. Δεν έχουμε κάνει μπλοκ ο ένας τον άλλο, υπάρχει ένα unfollow το οποίο έτσι όπως έγινε θα ήταν πολύ περίεργο να γίνει follow back. Δεν θέλουμε να δώσουμε παραπάνω τροφή οπότε αυτό δεν θα συνεχιστεί. Εγώ δεν κάνω unfollow σε ανθρώπους που τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Ο κάθε άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση και μπορεί να πράξει όπως θέλει χωρίς εγώ να τον κακολογήσω, εγώ είμαι cool.

Δεν είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα, ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει. Πριν από τη Δώρα ήμουν τρία χρόνια ελεύθερος. Δεν βιάζομαι για κάτι. Μπορεί να είμαι μόνο 50 ετών αλλά δεν μας έχουν πάρει και τα χρόνια. Φαντάζομαι να μην μου λαλήσει το μυαλό και να θέλω να ταχτώ στον “Άγιο Αράχνιο”», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο