Εκτός εντατικής ο 55χρονος Πατρινός που δηλητηριάστηκε από μονοξείδιο του άνθρακα

Εκτός εντατικής νοσηλεύεται πλέον ο 55χρονος από την Πάτρα που είχε δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα την περασμένη Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, σε ξενοδοχείο του Λιμνοχωρίου Φλώρινας. Μεταφέρθηκε σε δωμάτιο της Παθολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Ήδη από εχθές, Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, η εξέλιξη της υγείας του 55χρονου ήταν πάρα πολύ καλή και έτσι οι γιατροί της ΜΕΘ έδωσαν το πράσινο φως για να νοσηλευτεί προληπτικά και σε θάλαμο της Νοσηλευτικής Κλινικής.

Αν συνεχιστεί έτσι η πορεία της υγείας του, τότε αναμένεται αύριο, Παρασκευή, να πάρει και εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)