Πρόστιμο 140.000 ευρώ από τον Δήμο Αθηναίων σε εταιρία τοποθέτησης οπτικών ινών!

31/10/2024 | 22:53

Πρόστιμο 140.000 ευρώ επέβαλε ο Δήμος Αθηναίων, σε εταιρία τοποθέτησης οπτικών ινών, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, λίγο μετά την σφράγιση του «Club 22 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί έως τώρα, σε εταιρεία οπτικών ινών, για αντίστοιχες παραβάσεις.

Ο κ. Δούκας ανέφερε ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε «σε εταιρεία που κατασκεύαζε δίκτυο οπτικών ινών, σκάβοντας δρόμους, χωρίς να έχει τη σχετική άδεια». Συμπλήρωσε δε ότι «η πόλη έχει κανόνες και η παράβασή τους τιμωρείται».

zougla

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Μνημόσυνα Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος