Πρόστιμο 140.000 ευρώ από τον Δήμο Αθηναίων σε εταιρία τοποθέτησης οπτικών ινών!

31/10/2024 | 22:53

Πρόστιμο 140.000 ευρώ επέβαλε ο Δήμος Αθηναίων, σε εταιρία τοποθέτησης οπτικών ινών, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, λίγο μετά την σφράγιση του «Club 22 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί έως τώρα, σε εταιρεία οπτικών ινών, για αντίστοιχες παραβάσεις.

Ο κ. Δούκας ανέφερε ότι το πρόστιμο επιβλήθηκε «σε εταιρεία που κατασκεύαζε δίκτυο οπτικών ινών, σκάβοντας δρόμους, χωρίς να έχει τη σχετική άδεια». Συμπλήρωσε δε ότι «η πόλη έχει κανόνες και η παράβασή τους τιμωρείται».

zougla

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Δυτ. Ελλάδα: Άφατη θλίψη για την 16χρονη Ζωή – Άννα Μπακατσέλου που “έφυγε” ξαφνικά

Μιντιλόγλι: Έπεσε από φορτηγό στα έργα – Τραυματισμένος οδηγός στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Το Σάββατο το τελευταίο «αντίο» στον Διονύση Σαββόπουλο – Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Πάτρα: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τον αείμνηστο Ανδρέα Αποσκίτη! Καταψήφισε η Δημοτική Αρχή (ΒΙΝΤΕΟ)