Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Όσα διακινούνται από χθες σχετικά με το έκτακτο συνέδριο δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα

31/10/2024 | 14:20

«Όσα διακινούνται από χθες, σχετικά με το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», επισημαίνουν πηγές της Κουμουνδούρου.

Σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών του κόμματος τονίζουν: «Οι προσπάθειες απαξίωσης του συνεδρίου  θα πέσουν στο κενό. Όσοι προβλέπουν ή ακόμη χειρότερα προσβλέπουν σε “συνέδριο παρωδία και μεγάλης έντασης” δεν θα πετύχουν τον στόχο τους».

«Στη συλλογική μας προσπάθεια οφείλουν να συστρατευτούν όλα τα μέλη, τα στελέχη και οι βουλευτές του κόμματος και όχι να γίνονται δηλώσεις προκλητικές που ρίχνουν λάδι στη φωτιά και απαξιωτικές για το συνέδριο», προσθέτουν.

Σχετικά με τον υβριδικό χαρακτήρα του συνεδρίου που αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία στη χθεσινή της συνεδρίαση αναφέρουν: «Όσο για τον υβριδικό χαρακτήρα του, η δημοκρατία, ο σεβασμός στη φωνή των μελών, αλλά και η δύσκολη οικονομική συγκυρία, επιβάλλουν το συγκεκριμένο πλαίσιο. Ώστε όλοι κι όλες οι εκλεγμένοι σύνεδροι να μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά και να συναποφασίσουν για τα πάντα, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους και τις οικονομικές τους δυνατότητες».

«Άλλωστε, υβριδικό χαρακτήρα είχε και το περσινό Διαρκές Συνέδριο, στο οποίο εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες για την προεδρία, μεταξύ των οποίων και του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κ.Ε.», καταλήγουν.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Αχαΐα: Πώς συνέβη η ασύλληπτη τραγωδία με τον 3χρονο – Τραυματίστηκε και ο άνδρας που το είχε αγκαλιά – Έπεσαν μαζί από τη μάντρα – Συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτική Αχαΐα: Κατέληξε το 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Καραμανδάνειο

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο σε μπλόκο στην Ακτή Δυμαίων

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του