Ο χρυσός για πρώτη φορά «έσπασε» το φράγμα των $2.800 – Ποιο είναι το επόμενο ορόσημο;

31/10/2024 | 07:35

Ο χρυσός συνέχισε την έντονη ανοδική του πορεία και την Τετάρτη, φτάνοντας για πρώτη φορά πάνω από τα 2.800 δολάρια. Το συμβόλαιο Δεκεμβρίου για τον χρυσό έκλεισε στα 2.800,8 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας άνοδο 0,7%, ενώ κατά τη συνεδρίαση έφτασε μέχρι τα 2.801 δολάρια ανά ουγκιά.

Το πολύτιμο μέταλλο είχε αγγίξει νέα υψηλά και την Τρίτη. «Πλησιάζουν οι εκλογές, το πολιτικό σκηνικό είναι εξαιρετικά αβέβαιο, και η Fed μειώνει τα επιτόκια», ανέφερε στο CNBC ο Ντάνιελ Παβιλόνις, στρατηγικός αναλυτής της RJO Futures.

«Υπάρχουν πολλές εξελίξεις που ανεβάζουν τον χρυσό και όλα αυτά τα αρνητικά νέα είναι ό,τι χρειάζεται. Το επόμενο ορόσημο πιθανόν να είναι τα 2.850 δολάρια», πρόσθεσε.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»

Το IRIS γίνεται υποχρεωτικό – Αλλάζει ο τρόπος πληρωμών και αποδείξεων από 1η Δεκεμβρίου