Πάτρα: 25χρονος το έσκασε από το νοσοκομείο

Έναν νεαρό άνδρα αναζητούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί, καθώς το έσκασε από το νοσοκομείο Ρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος που νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική, χωρίς να γίνει αντιληπτός από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, κατάφερε να φύγει από το νοσηλευτήριο.

Όταν κάποια στιγμή άρχισαν να τον αναζητά το προσωπικό διαπίστωσαν πως δεν βρισκόταν στον θάλαμό του, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία, που άρχισε αμέσα ανζητήσεις.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος