Πάτρα: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση η 16χρονη μαθήτρια – Νοσεί από μηνιγγίτιδα

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση παραμένει η 16χρονη μαθήτρια του 6ου ΕΠΑΛ Πάτρας που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας.

Η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, τόνισε μεταξύ άλλων: «Το κορίτσι δίνει μάχη για τη ζωή του και όλοι οι γιατροί της ΜΕΘ δίνουν από την πλευρά τους τον καλύτερο τους εαυτό για να την βοηθήσουν».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το σχολείο επισκέφτηκαν από κοινοί η κ. Μαστοράκου μαζί με την διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή, αλλά και την διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας για την Αχαΐα Κατερίνα Συμεωνίδου, εξηγώντας στους μαθητές για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που υποψιαστούν ότι έχουν προσβληθεί από το μικρόβιο.

«Είναι κάτι που θεωρώ ότι δύσκολα μπορεί να συμβεί αφού έγιναν γρήγορα και άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς υπηρεσιών ελέγχοντας τις στενές επαφές του κοριτσιού, αλλά προχωρώντας γρήγορα στην απολύμανση του χώρου έτσι ώστε να μην επεκταθεί η μόλυνση» τόνισε η κ. Μαστοράκου.

ΓΝΩΜΗ

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης