Κύπελλο Ισπανίας: Αναβλήθηκαν τα ματς της Βαλένθια και της Λεβάντε, εξαιτίας των φονικών πλημμυρών

30/10/2024 | 20:25

Οι σφοδρές πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Βαλένθια και προκάλεσαν το θάνατο τουλάχιστον 70 ανθρώπων, οδήγησαν την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία στην αναβολή των αναμετρήσεων των δύο ομάδων της πόλης, για τον 1ο γύρο του Copa del Rey, που επρόκειτο να διεξαχθούν απόψε.

Το παιχνίδι της Βαλένθια με την Πάρλα Εσκουέλα στη Μαδρίτη επαναπρογραμματίστηκε για τις 6/11, ενώ μία ημέρα αργότερα (7/11) θα δώσει το δικό της ματς η Λεβάντε στην Ποντεβέδρα, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Σε δεύτερο χρόνο, η RFEF προχώρησε στην αναβολή ακόμη δύο αγώνων, που ήταν προγραμματισμένοι για αύριο Πέμπτη (31/10). Συγκεκριμένα, το ματς της Εχέα με την Ερκουλες Αλικάντε μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, ενώ το παιχνίδι Μανίσες-Χετάφε αναβλήθηκε χωρίς να οριστεί επί του παρόντος νέα ημερομηνία.

Παράλληλα, η Βαλένθια κατέθεσε επίσημο αίτημα αναβολής του αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο «Μεστάγια».

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ