Δέσποινα Βανδή – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης

30/10/2024 | 19:04

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/10 σε μεγάλη νυχτερινή πίστα της Αθήνας. Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης εμφανίζεται, αυτή τη σεζόν, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Kings στο γνωστό κέντρο Votanikos, στο Γκάζι. Μαζί τους και οι: Φαίη Θεοχάρη, Klavdia, Natasha Kay και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Στο ίδιο μαγαζί, μάλιστα, το Σάββατο 26/10 βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισαν στην ίδια παρέα, και πόζαραν μαζί και σε κοινή φωτογραφία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιολή επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ένα μανίκι και διαφάνειες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» ολοκλήρωσε το σύνολο με μια μαύρη σουέτ τσάντα με την υπογραφή Marina Raphael. Διάλεξε, μάλιστα, με το look κομψά μεταλλιζέ μοβ πέδιλα, από τον οίκο Jimmy Choo.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο