Δέσποινα Βανδή – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Διασκέδασαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης

30/10/2024 | 19:04

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26/10 σε μεγάλη νυχτερινή πίστα της Αθήνας. Η γνωστή παρουσιάστρια διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και συνθέτης εμφανίζεται, αυτή τη σεζόν, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Kings στο γνωστό κέντρο Votanikos, στο Γκάζι. Μαζί τους και οι: Φαίη Θεοχάρη, Klavdia, Natasha Kay και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.

Στο ίδιο μαγαζί, μάλιστα, το Σάββατο 26/10 βρέθηκε και η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάθισαν στην ίδια παρέα, και πόζαραν μαζί και σε κοινή φωτογραφία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιολή επέλεξε για την εμφάνισή της ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ένα μανίκι και διαφάνειες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» ολοκλήρωσε το σύνολο με μια μαύρη σουέτ τσάντα με την υπογραφή Marina Raphael. Διάλεξε, μάλιστα, με το look κομψά μεταλλιζέ μοβ πέδιλα, από τον οίκο Jimmy Choo.

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό