Άγριος βασανισμός σκύλου

30/10/2024 | 12:14

Σε ανάρτησή της η φιλόζωη Αλεξάνδρα Δημοπούλου, αναφέρεται στον βασανισμό ενός ακόμη σκύλου. Συγκεκριμένα αναφέρει:
Ποιος μπορεί να μη συγκινηθεί και να μη νιώσει ευγνωμοσύνη ?
Τις τελευταίες μέρες μεταφέρθηκε ένα πολύ τραυμασμένο κουταβάκι στη γιατρό Ευδοκία Κοντορεπανίδου συμβεβλημένη με το Δήμο Πατρέων.
Ήταν πλημμυρισμένο στα αίματα και με το ένα μάτι του να κρέμεται. Πιστέψαμε πως δεν θα ζήσει καθώς είναι πολύ μικρό σε ηλικία και δεν άγγιζε καν φαγητό.
Έγινε χειρουργείο, αφαιρέθηκε το μάτι και δίνεται ακόμα μάχη για να σωθεί.
Η γιατρός έκανε ότι μπορούσε, βήμα-βήμα, για να αρχίσει να τρώει.
Σήμερα η Ευδοκία είπε “Είμαι χαρούμενη” και μας έστειλε το βίντεο. Το ετοιμοθάνατο κουταβάκι έχει ανακάμψει.
Το έργο των γιατρών είναι μεγάλο, και μας κάνει όλους χαρούμενους και περήφανους όταν γίνεται με ενσυναίσθηση και υπευθυνότητα.
 

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος