Φωτεινή Δάρρα: Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

28/10/2024 | 23:17

Συνέντευξη στην εκπομπή των Weekenders έδωσε η Φωτεινή Δάρρα. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της, αλλά και για τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την προσωπική της ζωή.

Σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε, η Φωτεινή Δάρρα απάντησε: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου ήταν όταν έχασα τη μαμά μου, δεν έχω περάσει κάτι χειρότερο από αυτό. Το χειρότερο ήταν ότι την έχασα την μία μέρα και την άλλη ήταν τα γενέθλια του παιδιού μου.

Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο τρομακτικό που έζησα. Γιατί το επόμενο πρωί έχοντας χάσει την μητέρα μου, έπρεπε να κάνω γενέθλια στο παιδί μου. Να σβήσει μέσα στο σπίτι τα κεράκια, για να φύγουμε και να πάμε στη Ζάκυνθο για να γίνει η τελετή της κηδείας».

Ακόμα, η ερμηνεύτρια ανέφερε: «Έχω δεχθεί πολύ άσχημες κατηγορίες και σχόλια, από ανθρώπους που με πλήγωσαν πολύ! Έχουν ειπωθεί πολύ άσχημα πράγματα για την προσωπική μου ζωή.

Εγώ είχα τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή μου, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν τους συντρόφους σαν τα πουκάμισα και δεν ανοίγει μύτη».

 

ΠΗΓΗ

 

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή