Συνεχίζεται το θρίλερ της Αμαλιάδας: Καθαρός ο γονιδιακός έλεγχος για το πρώτο παιδί της 24χρονης - Εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Ασφαλείας για συμπληρωματική κατάθεση

Εγινε τόσο στην ίδια όσο και στα δύο νεκρά παιδιά

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση με το θάνατο των τεσσάρων παιδιών, τα οποία πέθαναν ενώ ήταν παρούσα η 24χρονη Ειρήνη από την Αμαλιάδα, έρχεται να δώσει ο γονιδιακός έλεγχος που έγινε τόσο στην ίδια όσο και στα δύο νεκρά παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος που έγινε στον πρώτο παιδί που πέθανε, είναι καθαρός και δεν οφείλεται στο γονιδιακό πρόβλημα, όπως τουλάχιστον ισχυριζόταν η 24χρονη μητέρα από την Αμαλιάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, για το δεύτερο παιδί χρειάζεται περαιτέρω έρευνα. 

Σημειώνεται ότι το πρώτο παιδί έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 19 ημερών και το δεύτερο 6 μηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο παιδί για το οποίο ο γονιδιακός έλεγχος βγήκε καθαρός έφυγε από τη ζωή από διάμεση πνευμονίτιδα στις 19 Ιουνίου του 2022. Από την ίδια ασθένεια πέθανε σε ηλικία 6 μηνών το 2021 το παιδί της φίλης της, το οποίο την ημέρα του θανάτου του, το κρατούσε η 24χρονη.  

Οι αλλεπάλληλες συμπτώσεις έχουν μετατρέψει πλέον την υπόθεση σε ένα πρωτόγνωρο θρίλερ, με τον εισαγγελέα Πατρών να έχει διατάξει περαιτέρω έρευνα για την υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο. 

Εμφανίστηκε αυτοβούλως στο τμήμα Ασφαλείας η 24χρονη για συμπληρωματική κατάθεση – «Όταν καλέσαμε το ΕΚΑΒ το μωρό ήταν ζωντανό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η 24χρονη το μεσημέρι εμφανίστηκε αυτοβούλως με την δικηγόρο της  στο τμήμα Ασφαλείας της Αμαλιάδας, ζητώντας να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον θάνατο του βρέφους της φίλης της, με την οποία συγκατοικούσαν, και άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Αυγούστου 2024.

Οι ίδιες πληροφορίες  αναφέρουν πως κατέθεσε πως ισχύουν τα όσα είχε πει στην αρχική της κατάθεση. «Θέλω επιπλέον να τονίσω ότι, όταν ήρθε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που καλέσαμε, το μωρό ήταν ζωντανό. Πώς γίνεται να του έκανα κάτι εγώ και να πέθανε; Αφού ήταν ζωντανό» είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως, όπως μεταδίδει  το enikos.gr, όταν οι γιατροί του νοσοκομείου ανέφεραν στην μητέρα του βρέφους (σ.σ. φίλη της 24χρονης), τον θάνατο του παιδιού της, εκείνη τότε ξέσπασε κατά της Ειρήνης λέγοντάς της: «Εσύ φταις, εσύ έμεινες μαζί του λίγη ώρα. Τι έγινε με το μωρό;». Το συγκεκριμένο περιστατικό, έπεσε στην αντίληψη του προσωπικού, που με την σειρά του το ανέφερε στην αστυνομία.

Όταν κλήθηκε να καταθέσει η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, οι αστυνομικοί την ρώτησαν εάν υποψιάζεται την φίλη της (σ.σ. την 24χρονη) για τον θάνατο του παιδιού της, με εκείνη να απαντά αρνητικά. «Σε καμία περίπτωση δεν την υποψιάζομαι» επεσήμανε.

 

Αμαλιάδα: «Δεν υπάρχει κάποια κατηγορία εναντίον μου» λέει η 24χρονη για τον θάνατο των 4 παιδιών