Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης είναι ο Έλληνας που έπεσε νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

02/10/2024 | 13:19

Έλληνας πολίτης είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ την Τετάρτη το πρωί (02.10.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για 26χρονο κάτοικο Ιερουσαλήμ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και γιο του καταξιωμένου γιατρού, καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούση. Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης είχε βγει για να ψωνίσει και έπεσε νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, «καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

newsit.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ