Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης είναι ο Έλληνας που έπεσε νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ

02/10/2024 | 13:19

Έλληνας πολίτης είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ και συγκεκριμένα στη Γιάφα του Τελ Αβίβ, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ την Τετάρτη το πρωί (02.10.24).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πρόκειται για 26χρονο κάτοικο Ιερουσαλήμ, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και γιο του καταξιωμένου γιατρού, καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούση. Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης είχε βγει για να ψωνίσει και έπεσε νεκρός από την τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ, «καταδικάζουμε απερίφραστα τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στην περιοχή Γιάφα του Τελ Αβίβ.

Ανακοινώνουμε με βαθύτατη θλίψη ότι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης είναι ένας Έλληνας πολίτης, κάτοικος Ιεροσολύμων.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος».

newsit.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)