Προμηθέας: Πρεμιέρα «ειδικών συνθηκών» με Νίμπουρκ

02/10/2024 | 12:11

Παντελώς διαφορετική θα είναι η σημερινή επίσημη πρεμιέρα του Προμηθέα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι η πρώτη φορά που με το καλημέρα στην ομάδα υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που δίνουν μια άλλη βαρύτητα και σημασία στο ματς κόντρα στη Νίμπουρκ (Τόφαλος 7μ.μ.) στην πρεμιέρα του BCL.

Οι τραυματίες Ντελόριερ και Λούντζης, η αποχώρηση του Κόνιαρη και ο μη έχων δικαίωμα συμμετοχής νεοαποκτηθείς Αμερικάνος γκαρντ Ουόκερ, καθιστούν τον αγώνα άκρως υψηλού δείκτη δυσκολίας για την κατάκτηση των δυο βαθμών.

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι θα χρειαστεί το… σπρώξιμο από τον κόσμο με το βροντερό παρόν του στις εξέδρες του Παλέ για να γίνει το ιδανικό ξεκίνημα.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα είτε ηλεκτρονικά από το ticketmaster.gr, είτε δια ζώσης από το Promitheas Park. Η γενική είσοδος είναι 15€, ενώ υπάρχουν και μειωμένα εισιτήρια μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους, ΑμΕΑ, πολύτεκνους (10€).

https://matchnews.gr/

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε