Κροκόδειλος κατασπάραξε ψαρά - Βρήκαν το πτώμα να επιπλέει στο ποτάμι

Ένας ψαράς σκοτώθηκε βάναυσα από κροκόδειλο ενώ έστηνε τα δίχτυα του στην Μαλαισία.

Ο Ριντβάν Ναουίρ εθεάθη να σύρεται στο ποτάμι γύρω στις 11.15 π.μ. στις 30 Σεπτεμβρίου. Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το σώμα του 50χρονου να επιπλέει στο νερό πριν ο θανατηφόρος κροκόδειλος το τραβήξει κάτω.

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Μοχάμαντ Ομαρμπάθα δήλωσε: «Μετά την επίθεση στον αγνοούμενο, ο κροκόδειλος εντοπίστηκε από μάρτυρες. Κρατούσε τον αγνοούμενο στο στόμα του και επέπλεε στην επιφάνεια για πολλή ώρα, προτού καταδυθεί αργά στον πυθμένα του ποταμού και διαφύγει».

Έξι πυροσβέστες στάλθηκαν για να ανασύρουν το πτώμα του ψαρά, αλλά η έρευνα έπρεπε να διακοπεί όταν νύχτωσε. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί, αξιωματούχοι της άγριας ζωής και ντόπιοι, συνεχίστηκε περίπου στις 7 π.μ. στις 1 Οκτωβρίου.

Το ακρωτηριασμένο σώμα του θύματος ανασύρθηκε από το ποτάμι γύρω στις 9.41 π.μ., όπως αναφέρει το NeedToKnow.

Το πτώμα του Ναουίρ ανακαλύφθηκε σε απόσταση περίπου 2.000 μέτρων από το σημείο όπου είχε αρχικά συρθεί στο ποτάμι στο Κουνάκ, στην πολιτεία Σαμπάχ της Μαλαισίας. Από τη σορό του έλειπε ένα πόδι, μέρος του κορμού, ακόμη και το κεφάλι του Ναουίρ, σύμφωνα με τον κ. Ομαρμπάθα.

Και πρόσθεσε: «Υποψιαζόμαστε ότι τον έφαγε εν μέρει ο κροκόδειλος».

Τα λείψανα του θύματος παραδόθηκαν στην αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, επιβεβαίωσε ο κ. Ομαρμπάθα.

Με πληροφορίες από την Daily Star