Η μηχανή του πλοίου είχε ζημιές, οι επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Παξών από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Υ/Γ “ΗΛΙΔΑ ΝΤΟΛΦΙΝ” Ν.Π. 10603, το οποίο ήταν πλαγιοδετημένο στο λιμάνι Γαϊου Παξών, ότι διαπιστώθηκε θραύση στον αριστερό άξονα της αριστερής κύριας μηχανής, μετά από έλεγχο των υφάλων που διενεργήθηκε από επαγγελματία δύτη.

Από το Λιμενικό Σταθμό των Παξών, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ-Υ/Γ πλοίου μέχρι τη διαπίστωση αποκατάστασης της βλάβης από επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων (Τ.Κ.Ε.Π.) και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί., ενώ οι 21 επιβάτες από το λιμάνι των Παξών προς το λιμάνι της Κέρκυρας, προωθήθηκαν με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου