Με Όρτα, Μπρούμα, αλλά χωρίς τέσσερις η Μπράγκα στην Ελλάδα για Ολυμπιακό

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες έρχεται στην Ελλάδα η Μπράγκα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (03/10) με τον Ολυμπιακό στη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, o γνωστός μας από τη θητεία του στον πάγκο των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν είναι σε θέση να υπολογίζει τους Σαλασάρ, Ολιβέιρα, Μπαμπού και Μουτίνιο. Άλλοι εξ αυτών είναι τραυματίες από τον Αύγουστο και άλλοι από τον Σεπτέμβριο. Σε κάθε περίπτωση θα απουσιάσουν δύο κομβικοί μέσοι και δύο κεντρικοί αμυντικοί, που παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή αποτελείται, πάντως, από τους ίδιους 23 παίκτες, που είχε πάρει ο Καρβαλιάλ και για το ματς της πρεμιέρας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ξεχωρίζει, φυσικά, η παρουσία των δύο πρώην παικτών του Ολυμπιακού, του Όρτα, που ανήκε στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ μέχρι τον Ιούνιο και τον Μπρούμα, που είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες τη σεζόν 2020-21 με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ματέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος, Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι, Ρομπέρτο Φερνάντεθ.