Σύλληψη στην Αμαλιάδα για εμπλοκή σε περιστατικό οπαδικής βίας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού και της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων, παιδικών αθυρμάτων, φωτοβολίδων & συσκευής εκτόξευσης. 

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 

Ειδικότερα, προχθές αργά το βράδυ, οι δυο κατηγορούμενοι, μετά την λήξη αγώνα καλαθοσφαίρισης που μεταδίδονταν τηλεοπτικά, ενεπλάκησαν με λοιπούς δράστες, σε επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

Κατά την διενέργεια αυτοψίας στο τόπο του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, βρήκαν  και κατέσχεσαν -3- καπνογόνα και -1- πακέτο τσιγάρων, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν -2- μοτοσικλέτες, τις οποίες οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν στο οδόστρωμα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας (παράλληλη έδρα Αμαλιάδας).

 

Κλασικό ρυζόγαλο
22/01/2026 | 17:24

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου