Το Λιμενικό για τον εντοπισμό των δύο νεκρών γυναικών στην Κέρκυρα

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κέρκυρας από ιδιώτη για την ύπαρξη δύο ατόμων σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή Σιδαρίου-Αποτρυπητής Βόρειας Κέρκυρας. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ καθώς και της Πολιτικής Προστασίας, όπου διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δύο αλλοδαπές γυναίκες (υπήκοοι Ουκρανίας) με λουτρική περιβολή, ηλικίας 32 και 52 ετών, οι οποίες είχαν παρασυρθεί σε βραχώδη απόκρυμνη περιοχή, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.

Οι γυναίκες ανασύρθηκαν με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, ενώ μετά από μάταιες προσπάθειες ανάνηψης, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Από το Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη