Συρία: Δημοσιογράφος ανάμεσα στους νεκρούς από την ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό

01/10/2024 | 09:23

Τουλάχιστον τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα της Συρίας, τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Τρίτη, μεταδίδουν συριακά κρατικά ΜΜΕ (στη φωτογραφία από το Χ, επάνω, η δημοσιογράφος Σαφάα Αχμαντ που σκοτώθηκε από τα ισραηλινά πυρά).

Η συριακή κρατική τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Σαφάα Αχμαντ»

Νωρίτερα, η συριακή κρατική τηλεόραση μετέδωσε πως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχασε τη ζωή της σε ισραηλινό πλήγμα.

Η συριακή κρατική τηλεόραση «θρηνεί την παρουσιάστρια Σαφάα Αχμαντ», η οποία σκοτώθηκε, «έγινε μάρτυρας στην ισραηλινή επίθεση στην πρωτεύουσα Δαμασκό», σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Αναχαιτίσεις

Από την πλευρά του το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι «συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας αναχαιτίζουν εχθρικούς στόχους, για τρίτη φορά κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας, στην επαρχία της Δαμασκού», χρησιμοποιώντας ορολογία που γενικά παραπέμπει σε βομβαρδισμούς του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”