Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Νέες επιδοτήσεις 771 δικαιούχων

30/09/2024 | 20:53

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI προχώρησε, σήμερα (30.9.2024), το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, με την 20η σχετική απόφαση έγκρισης πίστωσης, καταβλήθηκε στους λογαριασμούς 771 δικαιούχων του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ, το ποσό των 2.967.090,02 ευρώ.

Από αυτά, το ποσό των 1.657.785,89 ευρώ, αφορά 619 φυσικά πρόσωπα. Συνολικά, θα επιδοτηθούν 828 ηλεκτρικά οχήματα. Από τον Νοέμβριο του 2023, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει καταβάλει επιδοτήσεις συνολικού ποσού 38.180.863,79 ευρώ σε 10.582 δικαιούχους για αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος.

Συνολικά, από την έναρξη του προγράμματος, τον Ιούλιο 2022, έχουν καταβληθεί 43.554.486,99 ευρώ.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)