Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Νέες επιδοτήσεις 771 δικαιούχων

30/09/2024 | 20:53

Σε νέα πληρωμή δικαιούχων στο Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙI προχώρησε, σήμερα (30.9.2024), το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Συγκεκριμένα, με την 20η σχετική απόφαση έγκρισης πίστωσης, καταβλήθηκε στους λογαριασμούς 771 δικαιούχων του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ, το ποσό των 2.967.090,02 ευρώ.

Από αυτά, το ποσό των 1.657.785,89 ευρώ, αφορά 619 φυσικά πρόσωπα. Συνολικά, θα επιδοτηθούν 828 ηλεκτρικά οχήματα. Από τον Νοέμβριο του 2023, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει καταβάλει επιδοτήσεις συνολικού ποσού 38.180.863,79 ευρώ σε 10.582 δικαιούχους για αγορά ή μίσθωση ηλεκτρικού οχήματος.

Συνολικά, από την έναρξη του προγράμματος, τον Ιούλιο 2022, έχουν καταβληθεί 43.554.486,99 ευρώ.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!