Συνάντηση Φ. Ζαΐμη με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Α. Νικολακόπουλο

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο.

Η συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα,με την ατζέντα της επίσκεψης να επεκτείνεται σε όλα τα σημαντικά θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου και αφορούν την Αχαΐα. «Η συνεργασία για προσπάθεια επίλυσης θεμάτων του τόπου μας είναι συνεχής και απαιτεί τεχνοκρατική αντίληψη και πολιτική πρωτοβουλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Στο τέλος της συνάντησης τόσο ο Υφυπουργός κ. Νικολακόπουλος όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης συμφώνησαν να έχουν μια στενή συνεργασία με σκοπό την προαγωγή της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών στην Αχαΐα.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)