Εκνευρισμένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα για τα δημοσιεύματα περί δωρεάς οργάνων: «Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια»

30/09/2024 | 16:32

Έξι μήνες έχουν περάσει σχεδόν από τη μέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο τραγουδιστής έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια πρόβας που έκανε για το J2US και μέχρι σήμερα, παραμένει στη ΜΑΦ (Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας), με την οικογένειά του να είναι στο πλευρό του.

Η αδερφή του Έλλη, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, ξεκαθαρίζοντας πως όσα γράφονται για δωρεάν οργάνων «είναι καραγκιοζιλίκια».

«Ο Δημήτρης είναι σταθερός και περιμένουμε να πάρει τον χρόνο του, να ξυπνήσει. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον γιατρό του και ενημερώνομαι για την κατάστασή του. Περιμένουμε με το καλό να ξυπνήσει. Οι γιατροί περιμένουν κι αυτοί. Έχουν κάνει κι αυτοί ό,τι χρειαζόταν να κάνουν και περιμένουμε. Κάνει συνέχεια εξετάσεις, κάθε μήνα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι σταθερά και με μια μικρή βελτίωση. Πρώτα ο Θεός και η Παναγία να έχουμε καλά νέα», είπε χαρακτηριστικά.

protothema.gr
 

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Τι θα συμβεί στο μυαλό της γάτας σας αν της νιαουρίσετε

Πάτρα: Δύο πορείες το απόγευμα για το Πολυτεχνείο – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων