Τραγωδία στην Κέρκυρα: Πέθανε 14χρονος – Αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ έπαιζε με τους φίλους του

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά την είδηση ότι ένα 14χρονο παιδί πέθανε ξαφνικά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το corfutvnews.gr, το παιδί καθώς έπαιζε με τους φίλους του, χθες το βράδυ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του, έχοντας υποστεί ανακοπή.

Στις 7 το πρωί της Κυριακής, όπως δηλώνει η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαντώ Εγγλεζοπούλου, το παιδί κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή.

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!