Περικλής Κονδυλάτος: «Είναι γελοίο, ποιος θα την κρίνει;»

Αποκλειστική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι!» έδωσε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μίλησε για το «My Style Rocks», σχολίασε τη δήλωση Βερύκιου για Στάη ενώ αναφέρθηκε και στα non binary άτομα.

«Μου αρέσει να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Γιατί ένας άνθρωπος που είναι στον χώρο του modeling υπάρχει η σύγχυση ότι είναι στον χώρο της μόδας; Υπάρχει κάποιου είδους απελπισίας στην τηλεόραση. Είδα τη Μαρία Παπαγρηγορίου, που στον χώρο μας είναι γνωστή προσωπικότητα. Ποιος θα την κρίνει; Ένα παιδί που δεν έχει ιδέα; Δε λέω ότι δεν μπορεί να κρίνει ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ποιος θα κρίνει; Ένας που περνάει, είδε φως και μπήκε μέσα; Είναι γελοίο».

Για τον Δήμο Βερύκιο και το σχόλιο που έκανε για την Έλλη Στάη είπε:

«Δεν ταυτίζομαι καθόλου με το σχόλιο. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες και να μην κρίνουμε τους ανθρώπους γενικότερα για την εμφάνισή τους. Αν εγώ έχω πει κάτι για την εμφάνιση, είναι να μην προβάλλονται λάθος πρότυπα στους ανθρώπους για το τι είναι υγιές και τι όχι».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα non binary άτομα, είπε:

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πολύ δυστυχισμένοι γιατί δεν έχουν βρει την αιτία της ύπαρξής τους και προσπαθούν να ταλαιπωρήσουν εμάς. Ας πάνε στον ψυχίατρο».