Δυτ. Ελλάδα: Στην τροφή του σκύλου είχε κρύψει τα ναρκωτικά!

Μέσα στην σακούλα με την ξηρά τροφή του σκύλου του έκρυβε περισσότερο από μισό κιλό ηρωίνης που θα διέθετε στα στέκια χρηστών στην Αμαλιάδα και τις περιοχές του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης ένας 60χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας.

Οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν για τις παράνομες δραστηριότητές του και έκαναν έρευνα στην κατοικία του στα Λεχαινά, το απόγευμα της Παρασκευής, κατά την διάρκεια της οποίας βρήκαν στο υπόγειο την σακούλα με την ξηρά τροφή, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 525 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ναρκωτικού.

Ο 60χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακίνηση ναρκωτικών, του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και κρατείται εν όψει της απολογίας του στον ανακριτή.

https://www.protothema.gr/

Χωνάκια με μαρέγκα

Τραμπ: Με… αστειάκια για τους μετανάστες εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz»: Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες

Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα άγνωστο μέχρι σήμερα μέρος των ανθρώπινων κυττάρων

Γαλλία: Μηνύσεις κατά Γαλλοϊσραηλινών στρατιωτών για εκτελέσεις αμάχων στην Λωρίδα της Γάζας

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή

Πάτρα: Η μουσικοθεατρική παράσταση «Ο πόνος ξεκινάει πάντα από τα ονόματα» και στη Μεγάλη Οθόνη

Ερντογάν: «Άθλια προβοκάτσια» το σκίτσο του Μωάμεθ, η ασέβεια δεν είναι αποδεκτή

Πάτρα: Τέλος στο “θρίλερ” με τον 7χρονο; Και η δεύτερη ιατροδικαστική που έγινε σήμερα, δεν δείχνει σημάδια κακοποίησης!