Μαρία Σολωμού: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte»

28/09/2024 | 17:02

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για την μητρότητα.

«Δεν θα πω ότι είναι βαρετή η ζωή μου, συμβαίνουν ανατροπές. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι 5 ετών, ζουζουνάκι. Είχαμε μία…περίεργη συζήτηση με τον γιο μου, με ρώτησε «πότε θα γίνω γιαγιά». Εννοούσε φυσιογνωμικά όμως. Του είπα πως αν πιστεύετε ότι στα 70 μου θα προσέχω τα παιδιά του γιου μου, είστε γελασμένοι. Δεν έχω πρόβλημα, να πηγαίνουν στην άλλη γιαγιά. Δεν έχω πρόβλημα αν δεν δώσει το όνομά μου. Γελάω με τις απορίες του γιου μου, με αγχώνει πολλές φορές. Έχει σχέση ο γιος μου και το έχω γνωρίσει το κορίτσι του», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Για την σχέση της με τον Mente Fuerte: «Αγαπιόμαστε πολύ με τον Mente Fuerte, όλα τα άλλα είναι πολύ ρευστά. Νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον. Δεν ήξερα ότι θα βγάλει τραγούδι για μένα. Μου έστειλε το τραγούδι αλλά δεν κατάλαβα ότι είναι για μένα. Δεν κάνουμε κάποιο παιχνίδι με τον Mente Fuerte. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα. Δεν θα του πω τα προσωπικά μου ή αν βγήκα με κάποιον. Είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε, και πολύ αγαπημένοι. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν τσακωνόμαστε».

Για τον μονόλογο «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α.» που πρωταγωνιστεί στο θέατρο μικρό Χορν ανέφερε: «είναι ακρωνύμιο δεν είναι το «όνομα». Είναι ένας μονόλογος της Λένας Κιτσοπούλου. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Το έργο πραγματεύεται μια πλευρά της ζωής και η πρωταγωνίστρια είναι αφοριστική, είναι κωμωδία».

Κέικ μανταρινιού
06/11/2025 | 08:29

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

ΕΛΤΑ: Ποια καταστήματα κλείνουν από τη Δευτέρα – “Λουκέτο” και στην Πάτρα