Νέα κοινή εμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά σε παρουσίαση βιβλίου

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς δίνουν το παρών σήμερα στην παρουσίαση του βιβλίου «Καραμανλής – Η πολιτική ως δημιουργία» στο Αμφιθέατρο Πινακοθήκης - Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται επίσης πολλοί υπουργοί, πρώην υπουργοί και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί δεν περιλαμβάνονται στη λίστα των ομιλητών και όταν προσήλθαν στον χώρο της εκδήλωσης ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας αλλά απέφυγαν να προβούν σε οποιοδήποτε σχόλιο.

Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Βουλής Κων/νος Τασούλας και μεταξύ των παρισταμένων είναι ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, και οι Μακης Βορίδης, Κωστας Αχ Καραμαλής, Μιχαλης Χρυσοχοιδης, Βασικης Κικιλιας, Αδωνις Γεωργιάδης, Νικη Κεραμεως, Κώστας Τσιαρας, Ειρηνη Αγαπηδακη, Κωστης Χατζηδακης, Κυριακος Πιερρακακης, Δημήτρης Αβραμοπουλος, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μαρία Συρεγγέλα, Σταύρος Καλαφάτης, Ιάσων Φωτήλας, Διονύσης Σταμενίτης, Χρηστος Σταϊκουρας, Τακης Θεοδωρικακος κ.α.

protothema.gr