Σοφιάνα Αβραμάκη: Ποια είναι η 29χρονη παίκτρια reality που έκλεψε την καρδιά του γιου της Μαριάννας Λάτση

Ο Φίλιππος Κούρκουλος είναι ο Βενιαμίν του αξεπέραστου γόη του κινηματογράφου και του θεάτρου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση.

Στα 26 του χρόνια φαίνεται πως έχει κληρονομήσει όλη την γοητεία και την ομορφιά του αξέχαστου Έλληνα ηθοποιού, με τον οποίο υπήρξαν ερωτευμένες όλες οι γυναίκες στην Ελλάδα.

Ο Φίλιππος, ο οποίος αποχωρίστηκε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, μόλις 8 ετών είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αποφεύγει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα και αν αυτό συμβαίνει, συνοδεύει τη μητέρα και την αδερφή του, Εριέττα.

Μπορεί βέβαια να είναι χαμηλών τόνων, αλλά δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η εντυπωσιακή του εμφάνιση και η τεράστια ομοιότητα με τον πατέρα του, Νίκο Κούρκουλο.

Για την προσωπική του ζωή δεν έχουν βγει προς τα έξω όλα αυτά τα χρόνια πληροφορίες καθώς την κρατά μόνο για εκείνον.

Ωστόσο τώρα κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα που τον θέλουν ερωτευμένο και μάλιστα με γνωστή παίκτρια reality, η οποία στο παρελθόν απασχόλησε αρκετά τα φώτα της δημοσιότητας με τα προσωπικά της. Ο λόγος για τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Μία φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στα social media από τις καλοκαιρινές της διακοπές ήταν αρκετή για να αποκαλυφθεί το ειδύλλιο.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από τα Κουφονήσια βλέπουμε τη Σοφιάνα Αβραμάκη σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο. Συγκεκριμένα βλέπουμε τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

«Δεν είμαι μόνη»

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Survivor στα μέσα τους καλοκαιριού μάλιστα είχε μιλήσει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά!

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», δήλωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Λίγα λόγια για τη Σοφιάνα Αβραμάκη

Γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη, κατάγεται από τις Σέρρες και είναι φυσικοθεραπεύτρια. Ασχολείται από την παιδική της ηλικία με το κολύμπι και την γυμναστική, ενώ το 2022 συμμετείχε στο Survivor.

Είναι πολύ αυθόρμητη και άκρως «εκρηκτική» ενώ δεν αντέχει την… ακαταστασία!

https://www.govastileto.gr/