Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ Γιάννης Αλεξόπουλος

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε τα ξημερώματα, ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Αλεξόπουλος.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Με την σύζυγό του Ελένη (δεν βρίσκεται στη ζωή) απέκτησαν τρία παιδιά, τον Τάκη, τον Δημήτρη και την Γκέλυ, ενώ ευτύχησε να δει 4 εγγόνια.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας Πατρών και η ταφή του στο  κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

456868269_873610170964320_1743833419130383740_n_1.jpg

 

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα